ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανανέωσε ο Ρομέρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανανέωσε ο Ρομέρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σέρχιο Ρομέρο επιμένει αγγλικά και θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι ο Νταβίδ ντε Χέα μοιάζει να παραμένει στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο Σέρχιο Ρομέρο θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και ως αναπληρωματικός, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με΄χρι τις 30 Ιουνίου 2021.

Ο πρώτος τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής βρίσκεται στη "σκιά" του Νταβίδ ντε Χέα από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια, ωστόσο δεν πτοήθηκε και συμφώνησε να συνεχίσει στο "Ολντ Τράφορντ".

"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Ποιος δεν θα ήταν με τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο; Έχουμε σπουδαίους τερματοφύλακες εδώ και πάντα μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον", δήλωσε ο 30χρονος βασικός τερματοφύλακας του συλλόγου στην πορεία προς την κατάκτηση του Europa League 2016-2017.

"Φυσικά, ήταν πολύ περήφανη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου να αποτελώ μέρος του τελικού του Europa League και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να χτίσει πάνω στην περσινή επιτυχία".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, από την πλευρά του, σημείωσε: "Ο Σέρχιο είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και επαγγελματίας. Είχε μία καλή σεζόν και εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά στην επιτυχία μας στο Europa League. Ο Σέρχιο αξίζει το συμβόλαιό του και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το να έχει τον Σέρχιο και τον Νταβίδ είναι εκπληκτικό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ