ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανανέωσε με τέσσερις παίκτες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

United's Juan Mata applauds at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. Mata scored the goal in United's 1-0 win. (AP Photo/Dave Thompson)
United's Juan Mata applauds at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. Mata scored the goal in United's 1-0 win. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε τη ρήτρα επέκτασης κατά μια σεζόν της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έμεναν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε τη ρήτρα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο σε συμβόλαια τεσσάρων ποδοσφαιριστών της, υπό τον φόβο να τους χάσει ως ελεύθερους στο τέλος της σεζόν.

Τα συμβόλαια των Χουάν Μάτα, Άντερ Ερέρα, Άσλεϊ Γιανγκ και Ντέιλι Μπλιντ εξέπνεαν το καλοκαίρι, ωστόσο οι "κόκκινοι διάβολοι" αποφάσισαν να τα επεκτείνουν μονομερώς για έναν χρόνο ακόμα, όπως είχαν δικαίωμα να κάνουν.

Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Λιουκ Σο προ ημερών, με τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν επιστολή με την οποία ενημερώθηκαν γι' αυτήν την εξέλιξη.

Η ανανέωσή τους, πάντως, δεν σημαίνει αυτόματα την μακρόχρονη παραμονή τους στο "Ολντ Τράφορντ" από εδώ και πέρα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα πραγματοποιήσει εισηγήσεις ξεχωριστά για κάθε περίπτωση μέχρι το καλοκαίρι και αναλόγως την απόφασή του, θα προσφερθεί νέο συμβόλαιο ή θα αρχίσουν την αναζήτηση ομάδας, με τη Γιουνάιτεντ να εισπράττει και κάποια χρήματα.

Αντιθέτως, ο Μαρουάν Φελαϊνί που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι δεν είχε προοπτική επέκτασης της τρέχουσας συνεργασίας του και μετά από το καλοκαίρι, με συνέπεια το μέλλον του στον σύλλογο να μοιάζει δυσοίωνο. Ο Βέλγος μέσος έχει αρνηθεί ήδη μία πρόταση ανανέωσης, έστω κι αν μετράει μόλις μία παρουσία στο βασικό σχήμα από τον Σεπτέμβριο, λόγω τραυματισμών.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ