ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανανέωσε με Λίνγκαρντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester Uniteds Jesse Lingard during the English League Cup, Semi Final Second Leg soccer match between Hull City and Manchester United at KCOM stadium in Hull, England, Thursday Jan. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester Uniteds Jesse Lingard during the English League Cup, Semi Final Second Leg soccer match between Hull City and Manchester United at KCOM stadium in Hull, England, Thursday Jan. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τζέσι Λίνγκαρντ ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με ετήσιο μισθό που έχει προκαλέσει μια μικρή έκπληξη στην Αγγλία. Οι δηλώσεις του 24χρονου και του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζέσι Λίνγκαρντ έως και το καλοκαίρι του 2021, έχοντας επιλογή επέκτασης ενός επιπλέον έτους. Μάλιστα, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα αμείβεται με 6.100.000 ευρώ σε ετήσια βάση, ποσό το οποίο κρίνεται σχετικά μεγάλο από τον περίγυρο της αγγλικής ομάδας, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα social media.

Μετά τις υπογραφές, ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ήμουν με την ομάδα από την ηλικία των επτά και αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα. Το να έχω σκοράρει σε δύο τελικούς κυπέλλων για την ομάδα που υποστηρίζω από μικρός, ήταν πάρα πολύ περήφανες στιγμές για εμένα και την οικογένειά μου".

"Σαν ομάδα, έχουμε ήδη κερδίσει ένα σημαντικό τρόπαιο αυτή τη σεζόν και ανυπομονώ να μας βοηθήσω να κερδίσουμε πολλά περισσότερα με τον σπουδαίο αυτόν προπονητή. Θα ήθελα να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους οπαδούς για αυτή τη σπουδαία υποστήριξη που πάντα έδιναν σε εμένα και στην ομάδα".

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, τόνισε: "Ο Τζέσι βρίσκεται με την ομάδα από την ηλικία των επτά. Έχει πολύ έξυπνος, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με την ενέργεια και την ικανότητα, είναι αρκετό για έναν παίκτη με σπουδαίο μέλλον μπροστά του. Ο Τζέσι είναι δημοφιλές μέλος του ρόστερ και είμαι ενθουσιασμένος που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο".

Ο 24χρονος Άγγλος έχει βγει από την ακαδημία των "κόκκινων διαβόλων", αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και κυρίως στην αριστερή πλευρά, ενώ έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν 2014-2015 στην Premier League, απέναντι στη Σουόνσι. Στο διάστημα αυτό έχει πραγματοποιήσει 70 εμφανίσεις και έχει πετύχει 11 γκολ, έχοντας καταφέρει να κληθεί και στην εθνική Αγγλίας (4 συμμετοχές).

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ