ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανακοίνωσε Μχιταριάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανακοίνωσε Μχιταριάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 4+1 χρόνια είναι ο Χένριχ Μχιταριάν όπως έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσής του ο αγγλικός σύλλογος.

Μετά τους Ερίκ Μπεγί και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Χένρικ Μχιταριάν γίνεται το τρίτο απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί εποχής Ζοζέ Μουρίνιο στο τιμόνι, με τους "κόκκινους διαβόλους" να ανακοινώνουν επίσημα πως ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του από την Ντόρτμουντ έναντι 42.000.000 ευρώ υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας για 4 χρόνια (υπάρχει και οψιόν για πέμπτο χρόνο συνεργασίας).

"Είμαι πολύ υπερήφανος που έρχομαι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή η μετακίνηση είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για έναν σύλλογο με τόσο λαμπρή ιστορία και ελπίζω να αποτελέσω κομμάτι του για πολλά χρόνια.

Ευχαριστώ την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Τέλος, πιστεύω ότι με το να παίζω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο τιμάει τη μνήμη του πατέρα μου και την έμπνευση και την ώθηση που μου έδωσε όταν ήμουν μικρός", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος την περασμένη τριετία μέτρησε 140 ματς και 41 γκολ με τα κιτρινόμαυρα της Ντόρτμουντ (πέρυσι είχε 23 γκολ και 32 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις).

Ανακοίνωσε Μχιταριάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Ο Χένρικ είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που είναι σε εξαιρετική φόρμα τόσο για το σύλλογό του όσο για τη χώρα του. Είναι ένας σπουδαίος ομαδικός παίκτης με εξαιρετικές ικανότητες, οξυδέρκεια, ο οποίος έχει και καλή επαφή με τα δίχτυα.

Είμαι ικανοποιημένος που επέλεξε να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι θα προσφέρει πολύ γρήγορα στην ομάδα αφού το στιλ παιχνιδιού του ταιριάζει στην Premier League. Όλοι μας ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του", δήλωσε από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το νέο απόκτημα των Κυπελλούχων Αγγλίας ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του στη Γερμανία ως ο κορυφαίος παίκτης της Bundesliga για τη σεζόν 2015-16 ενώ είναι και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αρμενίας (έκανε ντεμπούτο το 2007) με 19 γκολ σε 59 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μχιταριάν μέσα από το Twitter της ManUtd:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ