ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αλέξις Σάντσες: "Τα περίμενα διαφορετικά στη Γιουνάιτεντ"

Manchester United's Alexis Sanchez looks at his hand as Tottenham's Harry Kane takes a free kick during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium, in London, Wednesday Jan. 31, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Alexis Sanchez looks at his hand as Tottenham's Harry Kane takes a free kick during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium, in London, Wednesday Jan. 31, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αλέξις Σάντσες παραδέχθηκε ότι περίμενε αλλιώς το ξεκίνημα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που αγγλικά ΜΜΕ δίνουν εξήγηση στον λόγο που ο Χιλιανός κυνηγός τρώει μόνος του στο Carrington.

Στα δέκα πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αλέξις Σάντσες έχει βρει μόλις μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που έχει προβληματίσει και τον ίδιο.

Ο Χιλιανός δεν διστάζει να παραδεχθεί πως περίμενε διαφορετικό το ξεκίνημα του στους "κόκκινους διαβόλους", εξηγώντας ότι "από τη στιγμή που έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου, περίμενα κάτι καλύτερο.

Μετά την ένταξη μου στην Γιουνάιτεντ, ήταν δύσκολο να αλλάξω τα πάντα τόσο γρήγορα. Δίστασα ακόμη και να ενσωματωθώ με την εθνική ομάδα για το φιλικό με την Σουηδία.

Αρχικά είχα ζητήσει άδεια για να μην συμμετέχω σε αυτά τα ματς και να μείνω στην Αγγλία. Το ξανασκέφτηκα, μίλησα με τον Μπράβο και του είπα πως θα ήταν καλύτερα να είμαστε όλοι μαζι", υποστήριξε κυνικά ο Σάντσες που αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη Στοκχόλμη.

Το γεγονός ότι ο 29χρονος επιθετικός συνηθίζει να τρώει μόνος του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, αντιμετωπίστηκε ως ένδειξη μιας γενικότερης δυσαρέσκειας του παίκτη προς τη νυν ομάδα του, ωστόσο η Daily Star Sunday επικαλούμενη πηγή μέσα από τον σύλλογο υποστηρίζει πως υπάρχει εξήγηση για το γεγονός.

Ο Χιλιανός μετά από κάθε προπόνηση συνεχίζει για τουλάχιστον άλλη μισή ώρα ένα ατομικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πολλά σουτ αλλά και εκτελέσεις φάουλ, θέλοντας να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του.

Μέχρι να κάνει μπάνιο και να αλλάξει, οι περισσότεροι συμπαίκτες του έχουν ήδη φάει και αποχωρήσει από το Carrington, με συνέπεια ο Αλέξις Σάντσες να μένει μόνος του στο γεύμα.

Όπως και να 'χει, μέσα από τα forum των οπαδών της Γιουνάιτεντ γίνεται ξεκάθαρο πως υπάρχει έντονη ανησυχία για το αν ο Χιλιανός διεθνής θα μπορέσει να εκπληρώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε η απόκτηση του από την Άρσεναλ.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ