ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ακυρώνει εργασίες στοOld Traffordγια να πάρει παίκτες στον Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ!

Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca)
Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca) AP

Σκέψεις ακύρωσης των εργασιών αύξησης της χωρητικότητας τουOld Traffordκάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας του Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε το λόγο.

Η εικόνα με τις γεμάτες κερκίδες σε αγώνες τηςPremier Leagueείναι κάτι πολύ φυσιολογικό για τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στο κορυφαίο αγγλικό επίπεδο να κάνουν κάθε Σαββατοκύριακοsold out.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με σχετική ευκολία γεμίζει τοOld Traffordτων 75.000 θέσεων. Γι' αυτό το λόγο, η διοίκηση των ''κόκκινων διαβόλων'' έχει εκπονήσει πλάνο, ώστε να αυξήσει τη χωρητικότητα του γηπέδου της στις 88.000.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο θα έκανε το γήπεδο τρίτο σε αριθμό καθισμάτων στην Ευρώπη, πίσω από τοCamp Nouτων 99.354 θέσεων και τουWembleyμε90.000. Τα σχέδια αυτά, όμως, κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, όπως ανέφερε άνθρωπος της Γιουνάιτεντ στην ''Daily Mail''.Ο λόγος ακούει στο όνομα, Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τελευταίος έχει ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση το προσεχές καλοκαίρι, για να μπορέσει να κοντράρει την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, σε ιδιωτικές συζητήσεις με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ.

Οι σκέψεις των ιδιοκτητών είναι να δώσουν τα χρήματα που επιθυμεί οSpecial One,αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη τις εργασίες στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος από τον Μάιο του 2016 που ανέλαβε τις τύχες των Άγγλων έχει ξοδέψει 340.000.000 ευρώ, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω από τη συμπολίτισσα Σίτι, έντεκα αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.Η επόμενη σεζόν, ίσως, να αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Μουρίνιο για κατάκτηση τηςPremier League,με την ιδιοκτησία της ομάδας να του προσφέρει ότι χρειαστεί για την εκπλήρωση αυτού του στόχου.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ