ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ακόμα πιο κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Ακόμα πιο κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε την προσφορά της στα 110.000.000 ευρώ για τον Πολ Πογκμπά, είναι διατεθειμένη να καλύψει και το μπόνους του Μίνο Ραϊόλα και ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους πλησιάζει στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει όσο τίποτα να δει στα κόκκινα τον Πολ Πογκμπά και δεν θα ησυχάσει αν δεν επιτευχθεί το deal με την Γιουβέντους για τον Γάλλο μέσο, ο οποίος φέρεται να πλησιάζει για τα καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σημερινά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" ανέβασαν την προσφορά τους στα 110.000.000 ευρώ, προκειμένου να πειστεί η "Βέκια Σινιόρα", ενώ καλύπτουν και το μπόνους του ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, το οποίο ανέρχεται σε 20.000.000 ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ δείχνει με κάθε τρόπο πως θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του επιθυμεί να επιστρέψει στο Νησί και την ομάδα που αγωνιζόταν στο παρελθόν, αυτή την φορά για να αφήσει εποχή με την φανέλα της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει επίσης τον παίκτη, δίνει τη δική της μάχη για να τον φέρει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", αλλά οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση και ευελπιστούν πως μέσα στο επόμενο 48ωρο θα έχουν καλά νέα για τον 23χρονο.

Θυμίζουμε πως η αγγλική ομάδα έχει ήδη αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι τον Ερίκ Μπεγί, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Χένριχ Μχιταριάν. Αν προσθέσει και τον διεθνή μέσο της Γιουβέντους, ισχυροποιείται αφάνταστα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Μάλιστα, μια φωτογραφία στο Instagram του ίδιου του Γάλλου ίσως να έχει την δική της σημασία. Πολλές φορές από τα μικρά πράγματα προκύπτουν τα μεγάλα. Στη φωτογραφία αυτή, απεικονίζεται ο Πογκμπά με κόκκινο καπέλο και κόκκινα παπούτσια στις διακοπές του στις ΗΠΑ, τα οποία υπερτονίζονται σε ένα ασπρόμαυρο φόντο...

En route 66 on route 66 #holidays #route66

A photo posted by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ