ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Αιχμές" Μουρίνιο για Σο και Χαρτ

Manchester United's manager José Mourinho, gestures as his player Manchester United's Luke Shaw goes to collect the ball during the Europa League group A soccer match between Manchester United and Feyenoord at the Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's manager José Mourinho, gestures as his player Manchester United's Luke Shaw goes to collect the ball during the Europa League group A soccer match between Manchester United and Feyenoord at the Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε γιατί ο Λουκ Σο δεν έχει μέλλον στο "Ολντ Τράφορντ" και σε σχετική ερώτηση η μπάλα πήρε και τον... Τζο Χαρτ (video).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον στο "Ολντ Τράφορντ" για την 31η αγωνιστική της Premier League και όταν ρωτήθηκε για την απουσία από ακόμα μία αποστολή του Λουκ Σο, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για τον 21χρονο αριστερό μπακ.

"Ο Λουκ Σο; Είναι δύσκολο για εκείνον να βρεθεί στον πάγκο, επειδή δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Άσλεϊ Γιανγκ, τον Ματέο Νταρμιάν, με τον Ντέιλι Μπλιντ. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο με τον οποίο προπονείται, τον τρόπο με τον οποίο έχει αφοσιωθεί, την προσοχή, τη φιλοδοξία. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Είναι πολύ πίσω".

Ένας δημοσιογράφος του υπενθύμισε ότι πρόκειται για Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και τον ρώτησε εάν περιμένει κάτι παραπάνω από αυτόν και ο Πορτογάλος προπονητής υποστήριξε ότι δεν του λέει κάτι αυτό και δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές και για τον Τζο Χαρτ.

"Κι ο Τζο Χαρτ είναι Άγγλος διεθνής και παίζει δανεικός στην Ιταλία", δήλωσε με φανερό εκνευρισμό στο βλέμμα.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ