ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χαρούμενοι που απέφυγαν τον... Γκουαρδιόλα

Χαρούμενοι που απέφυγαν τον... Γκουαρδιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύσκολο έργο στα προημιτελικά του Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο για τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν το θετικό είναι πως οι "πολίτες" δεν θα συναντήσουν την Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League θα μπορούσε να φέρει τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στον μελλοντικό τεχνικό της, Πεπ Γκουαρδιόλα (πάνει δουλειά στον αγγλικό σύλλογο από την 1η Ιουλίου διαδεχόμενος τον Πελεγκρίνι στον πάγκο), όμως αντ'αυτού το μπαλάκι έβγαλε... Παρί Σεν Ζερμέν και ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν δεν έκρυψε την ικανοποίηση΄του.

"Είμαι χαρούμενος που αποφύγαμε την Μπάγερν Μονάχου. Ο Πεπ είναι εκεί, αλλά είμαι χαρούμενος που τους αποφεύγω επειδή τους έχουμε συναντήσει τις δύο προηγούμενες σεζόν στο Champions League", δήλωσε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, υπογραμμίζοντας για την Παρί Σεν Ζερμέν:

Χαρούμενοι που απέφυγαν τον... Γκουαρδιόλα

"Κόντρα στην Τσέλσι έδειξαν ότι διαθέτουν μία ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα, θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από τους μπλε, θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Είναι ίσως πιθανότατα αβαντάζ για μας ότι παίζουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας, αν και πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ