ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Βλέπει" Όμπλακ η Μάντσεστερ Σίτι

"Βλέπει" Όμπλακ η Μάντσεστερ Σίτι

Με τις επιδόσεις του Κλαούντιο Μπράβο να μένουν μακριά από το προσδοκώμενο, η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να εξετάζει κι άλλες επιλογές.

Ο Κλαούντιο Μπράβο δεν έχει ικανοποιήσει τον περίγυρο της Μάντσεστερ Σίτι με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, με συνέπεια οι "πολίτες" να έχουν αρχίσει ν' αναζητούν για εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Goal.com, το πρώτο όνομα που έχουν τοποθετήσει στη σχετική λίστα τους, είναι εκείνο του Γιαν Όμπλακ. Μάλιστα, το δημοσίευμα παρουσιάζει αποφασισμένους τους διοικούντες την ομάδα του Μάντσεστερ να κινηθούν για τον Σλοβένο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει "εγκατασταθεί" κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε τα τελευταία χρόνια κι ανεβαίνει ολοένα και υψηλότερα στη συνείδηση της ποδοσφαιρικής κοινωνίας. Κατά το διάστημα της παρουσίας του 24χρονου πορτιέρε στους "ροχιμπλάνκος", έχει καταγράψει συνολικά 93 εμφανίσεις.

Βεβαίως, η λογική λέει πως από πλευράς Σίτι θα περιμένουν και δεν θα "ακυρώσουν"... ελαφρά τη καρδία τον Μπράβο, λαμβάνοντας υπόψη τις -μέχρι πέρυσι- εξαιρετικές εμφανίσεις του Χιλιανού με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ