ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Τρελά" λεφτά για Μπονούτσι και Πογκμπά!

"Τρελά" λεφτά για Μπονούτσι και Πογκμπά!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τους Μπονούτσι και Πογκμπά και η διοίκηση της Μάντσεστερ Σιτι θα προσφέρει 100.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους για να τους πάρει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εποχή Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι ξεκινάει σε λίγους μήνες από τώρα οπότε και θα αποχωρήσει από την Μπάγερν για να μετακομίσει στο Νησί, παρόλα αυτά οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου σχεδιάζουν από τώρα τις κινήσεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι "πολίτες" είναι αποφασισμένοι να κάνουν γερό μπάσιμο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του Καταλανού και στο πλαίσιο αυτό έχουν βάλει στην... άκρη 100.000.000 ευρώ μοναχά για δύο παίκτες.

"Τρελά" λεφτά για Μπονούτσι και Πογκμπά!

Συγκεκριμένα, θα προσφέρουν στην Γιουβέντους 30.000.000 ευρώ για τον Λεονάρντο Μπονούτσι ώστε να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την αμυντική τους γραμμή ενώ είναι έτοιμοι να δώσουν άλλα 70.000.000 ευρώ για να ντύσουν στα γαλάζια τον Πολ Πογκμπά.

"Τρελά" λεφτά για Μπονούτσι και Πογκμπά!


Ο Μπονούτσι είναι ένας παίκτης τον οποίο "πιστεύει" απεριόριστα ο Γκουαρδιόλα και μάλιστα τον εκθείασε δημόσια πριν από το πρώτο ματς της Μπάγερν με την Γιουβέντους για τους "16" του Champions League ( "είναι ένας από τους αγαπημένους μου αμυντικούς όλων των εποχών") ενώ όσον αφορά στον Πογκμπά η Σίτι ποντάρει στο "χαρτί Γκουαρδιόλα" για να τον δελεάσει να προτιμήσει τη δική της πρόταση και να κλείσει την πόρτα σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ