ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τουρέ: "Έμεινα στη Σίτι λόγω Πελεγκρίνι"

Τουρέ: "Έμεινα στη Σίτι λόγω Πελεγκρίνι"
PHOTOGRAPH: DAVE THOMPSON/PA

Ο Γιαγιά Τουρέ υπογράμμισε με δηλώσεις του πως το καλοκαίρι έμεινε στη Μάντσεστερ Σίτι λόγω του Μανουέλ Πελεγκρίνι και ότι για τον ίδιο αποτελεί πατρική φιγούρα ο Χιλιανός προπονητής.

Το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την Ίντερ. Μάλιστα, οι περισσότεροι θεωρούσαν πως ήταν τελειωμένη υπόθεση η μετεγγραφή του στους "νερατζούρι" του Ρομπέρτο Μαντσίνι, μέχρι που έγινε στροφή 180 μοιρών και άλλαξαν όλα τα δεδομένα.

Ο Γιαγιά Τουρέ έμεινε στη Μάντσεστερ Σίτι και ο ίδιος ο Ιβοριανός αποκάλυψε πως ο βασικός λόγος που δεν άλλαξε περιβάλλον πριν μερικούς μήνες ήταν ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε πατρική φιγούρα.

"Έμεινα λόγω του Μανουέλ. Πάντα μου μιλάει και με συμβουλεύει. Έχει υπάρξει σημαντικός στη ζωή μου και εκτός γηπέδου. Σε δύσκολες στιγμές για μένα, ήταν κάτι σαν πατέρας. Ποτέ δεν το έχω αισθανθεί αυτό με άλλον προπονητή.

Πριν ξεκινήσει η σεζόν, όλοι οι παίκτες μιλήσαμε και υποσχεθήκαμε ότι φέτος θα επανέλθουμε στο επίπεδό μας. Έπρεπε να το κάνουμε γι' αυτόν, για εμάς και τους φιλάθλους. Πρέπει να κατακτήσουμε σημαντικά πράγματα την φετινή σεζόν", ανέφερε ο Τουρέ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ