ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Το βίντεο με τον τρίχρονο που δοκιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι

Το βίντεο με τον τρίχρονο που δοκιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι
© MANCHESTER EVENING NEWS

Η Μάντσεστερ Σίτι προσκάλεσε ένα αγόρι μόλις τριών ετών για δοκιμές στις ακαδημίες της.

Το ανηλεές σκάουτινγκ των μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων δεν έχει όρια, με τελευταίο παράδειγμα το κυνήγι ενός αγοριού μόλις τριών ετών που πραγματοποιεί η Μάντσεστερ Σίτι.

Η μητέρα του Τζάξον Λαλ πόσταρε ένα βίντεο με τον μικρό να παίζει ποδόσφαιρο και τα πλάνα έφτασαν μέχρι τους ανθρώπους των "πολιτών".

Η Τζοάν Ράντκλιφ δεν φανταζόταν ποτέ ότι το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook θα την οδηγούσε σε ραντεβού με τους προπονητές των ακαδημιών του αγγλικού συλλόγου.

Ένας σκάουτ της Σίτι παρακολούθησε το βίντεο με τον μικρό να φοράει μία φανέλα του Λιονέλ Μέσι και να χειρίζεται μια μπάλα στον κήπο του σπιτιού.

Το βίντεο με τον τρίχρονο που δοκιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι
© MANCHESTER EVENING NEWS

"Ανέβασα το βίντεο του Τζάξον να παίζει στον κήπο στο facebook και το μοιράστηκε η ομάδα κ-6 του Ράιλι (σ.σ. 4χρονου αδερφού του Τζάξον) Μέντλοκ Τζούνιορς", δήλωσε η μητέρα του μικρού.

"Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ένα τηλεφώνημα από σκάουτ της Σίτι. Δεν το πίστευα. Αρχικά, νόμίζα ότι επρόκειτο για φάρσα".

Αν και η ίδια και οι γιοι της είναι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμέσως... άλλαξαν προτίμηση, όταν δέχθηκαν εκείνο το τηλεφώνημα, αποκαλύπτει η κυρία Ράντκλιφ, η οποία περιμένει τις εξελίξεις.

"Δεν κατάλαβαν ότι είναι μόλις τριών. Ο Τζάξον δεν μπορεί να περιμένει. Είναι σαν Χριστούγεννα κάθε μέρα γι' αυτόν. Συνεχώς με ρωτάει πόσο καιρό πρέπει να περιμένει μέχρι να παίξει".

"Ο Τζάξον παίζει ποδόσφαιρο εδώ και μόλις πέντε μήνες και ενδιαφέρθηκε όταν είδε τον Ράιλι να παίζει με τους Μέντλοκ Τζούνιορς. Είναι εξαιρετικός για την ηλικία του και είναι μικροσκοπικός. Γνώριζα ότι ήταν καλός και ίσως μια μέρα τον δει κάποιος, αλλά ποτέ ότι θα γινόταν σε τόσο μικρή ηλικία. Είναι αριστεροπόδαρος που αυτό είναι καλό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ