ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Το "καρφί" του Ντε Μπράινε για Μουρίνιο

Το "καρφί" του Ντε Μπράινε για Μουρίνιο

Λίγο καιρό αφότου ο Ζοζέ Μουρίνιο δικαιολόγησε την απόφασή του να πουλήσει τον Κέβιν Ντε Μπράινε κάνοντας λόγο για λανθασμένη νοοτροπία του παίκτη, το νέο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε "πληρωμένη" απάντηση στον τεχνικό της Τσέλσι.

Στην Τσέλσι δεν κατάφερε να "πιάσει" και τον Ιανουάριο του 2014 ο Ζοζέ Μουρίνιο άναψε το πράσινο φως για την αποδέσμευσή του, με τη Βόλφσμπουργκ να τον κάνει δικό της προσφέροντας το ποσό των 18.000.000 λιρών στους Λονδρέζους. Σε λιγότερο από 1,5 χρόνο όμως η τιμή του Βέλγου διεθνούς μεσοεπιθετικού εκτοξεύτηκε, αν αναλογιστεί κανείς πως η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε 54.000.000 λίρες για να τον αποκτήσει από τους "λύκους".

Τι ήταν λοιπόν αυτό που τον εμπόδισε να κάνει καριέρα στην Τσέλσι; Σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο ήταν η νοοτροπία του παίκτη που αποτέλεσε τροχοπέδη στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στους "μπλε" ( "τον άφησα να φύγει επειδή δεν ήθελε να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα"), όμως ο ίδιος ο Ντε Μπράινε ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ποτέ δεν του είπαν το λόγο για τον οποίο έφυγε από την Τσέλσι.

"Δεν μου δόθηκε καμία εξήγηση. Μίλησα μόλις δύο φορές με τον Μουρίνιο. Η πρώτη φορά ήταν πριν από ένα παιχνίδι με τη Βασιλεία όπου μου είπε ότι πήγαινα καλύτερα και ότι θα έπαιρνα την ευκαιρία μου. Νομίζω ότι αυτό έγινε τον Νοέμβριο του 2013.

Το "καρφί" του Ντε Μπράινε για Μουρίνιο

Και μετά μία εβδομάδα πριν τον Ιανουάριο του 2014. Εκείνη ήταν η μέρα που είπα πως ήθελα να φύγω γιατί αν και προπονούμουν καλύτερα, δεν έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Οπότε για μένα προσωπικά, ήταν προτιμότερο να αποχωρήσω.

Νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα για έναν παίκτη όταν λένε πως τα πας καλά, καθώς το διαβάζεις στον Τύπο και δεν ξέρεις τι κάνεις λάθος και δεν παίζεις", τόνισε ο Ντε Μπράινε ο οποίος με τα 10 γκολ και τις 21 ασίστ (αριθμός-ρεκόρ) πέρυσι στη Bundesliga "υποχρέωσε" τη Σίτι να δώσει έναν πακτωλό χρημάτων για να τον αποκτήσει.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ