ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Θέλει Μπενζεμά η Μάντσεστερ Σίτι

Θέλει Μπενζεμά η Μάντσεστερ Σίτι
Μπενζεμά

Ενδιαφέρον για τον Καρίμ Μπενζεμά έχει εκφράσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία σκέφτεται να καταθέσει πρόταση για την αγορά του, όπως επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος που χειρίζεται τα θέματα που αφορούν τον Γάλλο στην Αγγλία.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενδιαφέρει τους "πολίτες", οι οποίοι σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Την εν λόγω είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Sky Sports ο Τζόναθαν Χόουπ. Ο προαναφερθείς ατζέντης, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις του Μπενζεμά όσον αφορά την Αγγλία, όχι μόνο γνωστοποίησε πως το ενδιαφέρον της Σίτι είναι υπαρκτό, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο 24χρονος μπορεί να μεταγραφεί στους πρωταθλητές Αγγλίας, παρόλο που ο Ζοζέ Μουρίνιο δε θα ήθελε να τον παραχωρήσει.

"Έχω βάλει σε προτεραιότητα την περίπτωση του Μπενζεμά ύστερα από μία συζήτηση που είχα με ένα υψηλό στέλεχος της Μάντσεστερ Σίτι για το ενδεχόμενο μεταγραφής του το καλοκαίρι. Δουλεύουμε σκληρά για να ετοιμάσουμε τα απαραίτητα έγγραφα μετά το σοβαρό ενδιαφέρον των πρωταθλητών" είπε και προσέθεσε:

"Έχουμε μιλήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν από δύο χρόνια δεν έβγαλαν πουθενά οι διαπραγματεύσεις και βλέπω πως εκείνοι το έχουν μετανιώσει. Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να διαγράφει την περίπτωση των πρωταθλητών".

"Θα έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα μετά το Euro, όταν θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε με τους εκπροσώπους του. Εγώ, πάντως, πιστεύω πως η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί και ο ίδιος έχει την ικανότητα να κάνει θραύση στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να τονίσω πως ακόμα όλα είναι σε επίπεδο συζητήσεων. Όλα βαίνουν καλώς, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν ν' αλλάξουν γρήγορα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ