ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Θέλει τον νέο Πογκμπά η Μάντσεστερ Σίτι

Θέλει τον νέο Πογκμπά η Μάντσεστερ Σίτι

Τον μέσο της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ, που πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Πολ Πογκμπά, θέλει να αποκτήσει η Μάντσεστερ Σίτι. Ποιος είναι ο 18χρονος Γάλλος.

Η Μάντσεστερ Σίτι διάγει μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της στην Premier League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει προσθέσει πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας του στην ομάδα.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις, πάντως, δεν σταματούν με τον επόμενο υποψήφιο μεταγραφικό στόχο να έρχεται από τη Γαλλία και τη Ligue 1.

Συγκεκριμένα, οι ''πολίτες'' εξετάζουν την περίπτωση του μέσου της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ. Ο 18χρονος Γάλλος έχει ξεχωρίσει στην ομάδα της Βόρειας Γαλλίας και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη εφτά συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την αγγλική ' 'Daily Mail'', τον Σουμαρέ παρακολούθησε πρόσφατα από κοντά ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Σίτι, Μπράιαν Μάργουντ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εύρεση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Οι εντυπώσεις που αποκόμισε τον ώθησαν στο να βάλει στη λίστα του τον ποδοσφαιριστή της Λιλ.

Ενδιαφέρον για τον 18χρονο έχουν δείξει και οι Έβερτον και Λέστερ, με τον Γκουαρδιόλα να τον προορίζει για μελλοντικό αντικαταστάτη του Γιάγια Τουρέ. Η Λιλ κοστολογεί τον νεαρό στα 22.000.000 ευρώ.

Αρκετοί παρομοιάζουν τον μέσο της Λιλ με τον Πολ Πογκμπά, λόγω του ύψους του, της ικανότητας του με την μπάλα στα πόδια και των αθλητικών του προσόντων.

Ο Σουμαρέ γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1999, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τη Λιλ, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το 2020.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ