ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θα σπάσει τη ρήτρα του Νεϊμάρ η Μάντσεστερ Σίτι;

Θα σπάσει τη ρήτρα του Νεϊμάρ η Μάντσεστερ Σίτι;

Ο Ροναλντίνιο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Mirror, πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η μοναδική ομάδα στον κόσμο που μπορεί να "σπάσει" τη ρήτρα που έχει ο Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα και τόνισε πως επιθυμία του παίκτη είναι να παίξει με τον Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Ροναλντίνιο στη βρετανική Mirror, η μοναδική ομάδα που έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τα 188.000.000 ευρώ που απαιτούνται για να "σπάσει" η ρήτρα του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα είπε ο Ροναλντίνιο: "Ο Νεϊμάρ έχει αποκαλύψει ήδη πως θέλει να παίξει για τον Γκουαρδιόλα". Στην συνέχεια και αναλογιζόμενος πως στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου υπάρχει ρήτρα ύψους 188.000.000 ευρώ, δήλωσε: "Αυτή ήταν μια μεγάλη δήλωση γνωρίζοντας πως ο Πεπ θα πάει στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι. Είναι γνωστό πως είναι σε θέση να πληρώνουν ποσά που καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν μπορεί να δώσει".

Ο Ροναλντίνιο, όμως, συμβουλεύει τον νεαρό Βραζιλιάνο το εξής: "Θα τον συμβούλευα να μείνει στην Μπαρτσελόνα για μερικά ακόμα χρόνια και θέλει ακόμα να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι και τον θέλει και αυτή, ξέρουμε πως οι διοίκηση της Σίτι έχει τη δύναμη να το κάνει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ