ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Θα σφίξει το χέρι του Μουρίνιο ο Πελεγκρίνι

Θα σφίξει το χέρι του Μουρίνιο ο Πελεγκρίνι

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει κάκιστες σχέσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο όμως τόνισε πως θα χαιρετήσει κανονικά τον Πορτογάλο στο επικείμενο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική.

Το απόγευμα της Κυριακής διεξάγεται το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στην Premier League, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2014 Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται στο "Etihad Stadium" την νυν κάτοχο του τίτλου Τσέλσι.

Για πολλούς το ματς αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω της μεγάλης κόντρας που υπάρχει μεταξύ των δύο προπονητών, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να δηλώνει πάντως ενόψει του ματς πως θα φέρθει απόλυτα πολιτισμένα απέναντι στον "special one".

"Είπα από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ ότι έχω διαφορές μαζί του (σ.σ. Ζοζέ Μουρίνιο) αλλά πάντα του σφίγγω το χέρι", δήλωσε αρχικά ο Χιλιανός (ξεχνώντας πάντως την άρνησή του να το κάνει μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 τον Οκτώβριο του 2013 στο "Stamford Bridge") και πρόσθεσε:

"Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο από το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους πόντους στο σπίτι μας. Είναι μάλιστα πολύ σημαντικό να το κάνουμε αυτό Απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο".

Ο Πελεγκρίνι επιβεβαιώσε πως οι Σέρχιο Αγουέρο και Γιαγιά Τουρέ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και έχουν τεθεί στη διάθεσή του για το ντέρμπι ενώ σημειώνεται πως οι μοναδικές απουσίες για τους "πολίτες" θα είναι οι Φάμπιαν Ντελφ και Φερνάντο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ