ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τελεσίγραφο σε Σίτι από τον μάνατζερ του Τουρέ

Τελεσίγραφο σε Σίτι από τον μάνατζερ του Τουρέ

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε ότι ο Γιαγιά Τουρέ απέρριψε σούπερ πρόταση από την Κίνα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του αλλα έστειλε μήνυμα στην Μάντσεστερ Σίτι ότι θα χάσει τον παίκτη αν δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο εντός μίας εβδομάδας.

"Την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για την ανανέωσή του, διαφορετικά θα φύγει. Δεν θα είναι για άλλη ομάδα της Premier League, δεν θα μπορούσε ποτέ να παίξει κόντρα και να κάνει τέτοιο πράγμα απέναντι στους οπαδούς που τον αγαπούν", ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στην "Sun" ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, για να προσθέσει:

"Κάποιοι λένε πως ήρθε μόνο για τα χρήματα αλλά δεν είναι αλήθεια. Τώρα η Σίτι είναι έκτη ή έβδομη στην κατάταξη, πιστεύω ότι αυτό είναι σημαντικό".

Τελεσίγραφο σε Σίτι από τον μάνατζερ του Τουρέ

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σέλουκ παραδέχτηκε πως υπήρχε πρόταση από την Κίνα για τον πελάτη του την οποία όμως απέρριψε: "Δεχτήκαμε μία τεράστια προσφορά από την Jiangsu Suning, την ίδια που πήρε τον Ραμίρες.

Προσέφερε τα διπλάσια χρήματα από αυτά που κερδίζει στη Σίτι αλλά την απορρίψαμε επειδή ο Γιαγιά δεν σκέφτεται τα χρήματα αλλά μόνο να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ