ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τα "πήραν" με Τουρέ οι φίλοι της Σίτι

Τα "πήραν" με Τουρέ οι φίλοι της Σίτι

Ο Γιάγια Τουρέ είχε θερμό τετ-α-τετ με τον Πεπ Γουαρδιόλα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι, που εξόργισε αρκετούς φίλους της ομάδας του (VIDEO).

Τι και αν η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με γκολ στο 90' του Μπόατενγκ. Τι και αν ο ίδιος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο παιχνίδι και δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του.

Μετά το φινάλε του ματς στην "Allianz Arena", είχε θερμό τετ-α-τετ με τον Πεπ Γουαρδιόλα και οι δυο τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα. Άλλωστε, είχαν συνεργαστεί στη Μπαρτσελόνα και ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλον.

Το γεγονός αυτό βέβαια, δεν πέρασε στα ψιλά από τους φίλους της Σίτι και υπήρξαν αντιδράσεις. Το τελευταίο που ήθελαν ύστερα από μια ήττα, ήταν να δουν έναν παίκτη της ομάδας τους ουσιαστικά να μη νοιάζεται ή να μην χαλιέται με το αποτέλεσμα στο φινάλε.

"Ο Γιάγια κατανάλωσε περισσότερη ενέργεια στη χειραψία του με τον Πεπ μετά το ματς, συγκριτικά με όσα έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα", έγραψε στο Twitter ένας φίλος των "πολιτών", ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: "Τι έγινε στο τέλος με τον Γιάγια Τουρέ και τον Πεπ που γελούσαν και αστειεύονταν; Ασφαλώς, δεν είναι αστείο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ