ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Με αφορμή τον τελευταίο καβγά του Μάριο Μπαλοτέλι με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα όσα έχει κάνει ο 22χρονος ως παίκτης της Σίτι. Από τους τσακωμούς του στις προπονήσεις και τις κόκκινες κάρτες μέχρι τη φωτιά που έβαλε στο σπίτι του και την ανικανότητά του να φορέσει μία "σαλιάρα" (vds & pics).

Μία ακόμη σελίδα στην πολυτάραχη καριέρα του έγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός πιάστηκε στα χέρια με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τις φωτογραφίες να έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μπορεί οι αυτόπτες μάρτυρες να χαρακτηρίζουν υπερβολική την αντίδραση του Μαντσίνι, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού, όμως, όταν σου έχει βγει το όνομα τότε όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου... Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνος που έβρισε τον παίκτη του, αλλά το παρελθόν του τελευταίου είναι τόσο βεβαρυμένο που δύσκολα θα μπορέσει να βρει το δίκιο του.

Η λίστα με τα... επιτεύγματά του είναι πάρα πολύ μεγάλη για τα μόλις δυόμιση χρόνια που βρίσκεται στο Μάντσεστερ και το Sport24.gr την ξετυλίγει από την πρώτη μέρα που ο πρώην επιθετικός της Ίντερ υπέγραψε στους "πολίτες" κατόπιν εισήγησης του ίδιου του Μαντσίνι.

Η αρχή έγινε τον Αύγουστο του 2010, μόλις λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Σίτι. Ο Μπαλοτέλι τράκαρε το Audi R8 που είχε κι ενώ πήγαινε στην προπόνηση. Ο Ιταλός βρέθηκε να έχει μαζί του 5.000 λίρες μετρητά και όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί είχε τόσα πολλά χρήματα πάνω του απάντησε: "Γιατί είμαι πλούσιος"!

Κάποιους μήνες μετά του ζητήθηκε να σταματήσει για έρευνα. Ο Μπαλοτέλι αυτή τη φορά είχε στο αυτοκίνητό του 25,.00 λίρες και η απάντησή στην ίδια ερώτηση ήταν η ακόλουθη: "Γιατί μπορώ"!

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Δύο μήνες μετά ήρθε η πρώτη κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ. Έκτοτε έχει αποβληθεί άλλες τρεις φορές κόντρα σε Λίβερπουλ, Ντιναμό Κιέβου και Άρσεναλ. Η αποβολή του με τους Ουκρανούς είχε στοιχίσει επί της ουσίας τον αποκλεισμό της Σίτι από το Europa League, ενώ η κόκκινη κάρτα του με τους "κανονιέρηδες" είχε αναγκάσει τον Μαντσίνι να δηλώσει πως ο παίκτης δεν έχει μέλλον στον σύλλογο και πως δε θα αγωνιστεί ξανά.

Τον Δεκέμβριο του 2010 κατάφερε να προσθέσει στο ενεργητικό του μία ακόμη απίστευτη στιγμή. Ο Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ πήρε το βραβείο του νεαρού παίκτη της χρονιάς από τη FIFA και ο Μπαλοτέλι, ο οποίος ήταν υποψήφιος, δήλωσε πως δεν τον είχε ακούσει ποτέ, απόρροια του οποίου ήταν να τον επιπλήξει ο Μαντσίνι.

Όχι μόνο δεν πτοήθηκε ο Μπαλοτέλι, αλλά τον Μάρτιο βρέθηκε να πετάει βελάκια στους παίκτες της δεύτερης ομάδας. Για καλή του τύχη δε χτύπησε κανένας, αλλά ο ίδιος τιμωρήθηκε με 76.000 ευρώ.

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Ενδιάμεσα των τελευταίων δύο περιστατικών ο Μπαλοτέλι είχε καβγαδίσει για πρώτη φορά με συμπαίκτη του. Αυτός ήταν ο Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχώρησε από τη Σίτι. Επόμενος... παρτενέρ του Μπαλοτέλι ήταν ο Μίκα Ρίτσαρντς, ενώ στην προπόνηση έχει πιαστεί στα χέρια και με τον Αλεξάντρ Κολάροφ.

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι
Μπαλοτέλι Ρίτσαρντς
Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι
Μπαλοτέλι Κολάροφ

Η πρώτη του σεζόν στη Σίτι ήταν, μάλιστα, τόσο εντυπωσιακή που ο Μπαλοτέλι πλήρωσε περίπου 185.000 λίρες σε πρόστιμα. Μεταξύ άλλων είχε και την επίσκεψη σε σχολείο. Ο λόγος; Ένα παιδί τον βρήκε μετά την προπόνηση και του ζήτησε ένα αυτόγραφο. Ο Μπαλοτέλι τον ρώτησε γιατί δεν ήταν στο σχολείο κι ο νεαρός οπαδός του τού εκμυστηρεύτηκε πως τον πείραζαν οι συμμαθητές του.

Ο Μπαλοτέλι τον πήγε στο σχολείο μαζί με τη μητέρα του και μίλησε στο άλλο παιδί που τον είχε ενοχλήσει. Στη συνέχεια είχε μία συζήτηση και με τον διευθυντή του σχολείου προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα!

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Όλα έδειχναν να έχουν ηρεμήσει μέχρι το φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όταν μια ενέργεια του Μπαλοτέλι εκνεύρισε τόσο πολύ τον Μαντσίνι, ο οποίος αμέσως έσπευσε να τον αντικαταστήσει με τον Τζέιμς Μίλνερ.

Λίγο πριν την... έμπνευση που είχε στο φιλικό με τους Γκάλαξι ένα ακόμη βιντεάκι του είχε κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Σε αυτό ο Μπαλοτέλι παλεύει για να βάλει μία "σαλιάρα" προκειμένου να κάνει ζέσταμα και τελικά δεν τα καταφέρνει ποτέ!

Δυναμικά μπαίνει και η νέα σεζόν για τον "Super Mario", ο οποίος πραγματοποιεί μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Ωστόσο, για μία ακόμη φορά κλέβει την παράσταση για εξωαγωνιστικούς λόγους. Μία μέρα πριν το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει φωτιά στο σπίτι του με βεγγαλικά. Την επομένη σκοράρει δύο τέρματα και πανηγυρίζει με το περιβόητο μπλουζάκι που αναγράφει "Why always me?".

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Ο Ιανουάριος της νέας χρονιάς ήταν επίσης ένας μήνας στον οποίο άφησε ανεξίτηλα χαραγμένο το στίγμα του. Μπορεί να πάτησε εσκεμμένα τον Σκοτ Πάρκερ της Τότεναμ και να μην είδε την κόκκινη κάρτα, αλλά τιμωρήθηκε βάσει του βίντεο με τέσσερις αγωνιστικές.

Τον ίδιο μήνα είχε πάει ξανά σε κάποιο σχολείο, αλλά αυτή τη φορά για να επισκεφτεί την τουαλέτα του, ενώ τον Φεβρουάριο έκλεψε την παράσταση με τον πανηγυρισμό του αναφορικά με την αγαπημένη του Ραφαέλα Φίκο.

Τα κατορθώματα του Μπαλοτέλι στη Σίτι

Σαφώς δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα η είσοδος του Μπαλοτέλι στην παρουσίαση του Αντρέα Στραματσόνι ως νέου προπονητή της Ίντερ, αλλά και η επίσκεψή του σε στριπτιτζάδικο παρόλο που ο κανονισμός απαγορεύει από τους παίκτες της Σίτι να βγαίνουν έξω 48 ώρες πριν από τα παιχνίδια.

Ακόμη, στα highlights της καριέρας του ως παίκτης της Σίτι ο επικός τσακωμός με τον Κολάροφ για την εκτέλεση ενός φάουλ σε παιχνίδι με τη Σάντερλαντ αλλά και η επίσκεψή του σε γυναικείες φυλακές μαζί με τον αδερφό του (Οκτώβριος 2010), όταν αμφότεροι εκδιώχθηκαν από την αστυνομία.

Τέλος, ενδεικτικό της ιδιοσυγκρασίας του ήταν το περιστατικό που αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφορικά με ένα παιχνίδι που είχε δώσει η Ρούμπιν Καζάν με την Ίντερ και στο οποίο ο Μπαλοτέλι είχε αποβληθεί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ