ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τα "έχωσε" στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρδιόλα

Τα "έχωσε" στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουαρδιόλα

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, εμφανίστηκε αιχμηρός στην τοποθέτησή του προς τους οπαδούς της ομάδας για την απουσία τους στο ματς με την Γκλάντμπαχ και την αποδοκιμασία του ύμνου του Champions League.

Αν και το "Etihad Stadium" έχει χωρητικότητα 53.000 θέσεων, μόλις 30.000 φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι προσήλθαν την Τετάρτη το βράδυ για την εντός έδρας αναμέτρηση των "πολιτών" με τη Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, αναμέτρηση η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη ωστόσο λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν κατέστη εφικτό.

Η μειωμένη - σε σχέση με το φυσιολογικό - προσέλευση δεν άρεσε καθόλου στον Καταλανό τεχνικό της ομάδας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι παίκτες τους αγωνίζονται για το κοινό και πως όταν δεν υπάρχει αυτό "δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είμαστε εδώ".

"Οι οπαδοί μας πρέπει να γνωρίζουν ότι παίζουμε γι' αυτούς. Είναι η δουλειά μας, αλλά χωρίς οπαδούς δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είμαστε εδώ. Τους χρειαζόμαστε στο Champions League. Στην Premier League έρχονται, αλλά στο Champions League όχι. Είναι απαραίτητοι για να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους του κόσμου. Πιστεύω αυτό δεν θα συμβεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τη Σέλτικ, αλλά νομίζω σήμερα (σ.σ Τετάρτη) ήταν μια καλή ημέρα να είναι μαζί μας.

Ωστόσο, η διαμαρτυρία του Γκουαρδιόλα δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό το ζήτημα. Η αποδοκιμασία των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι στον ύμνο του Champions League κατά την ανάκρουσή του (δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και αποτελεί μορφή διαμαρτυρίας εναντίον της UEFA) έφερε τη δυσφορία του Καταλανού προπονητή.

"Δεν ήμουν εδώ όταν ξεκίνησε, αλλά οι οπαδοί πρέπει να ξεχάσουν τι συνέβη στο παρελθόν. Είμαστε εδώ για να γράψουμε ιστορία και για να μιλά ο κόσμος για την ομάδα μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ