ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τα δίνει όλα για Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι

Τα δίνει όλα για Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι
Μέσι-Μπαρτσελόνα

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να φέρει τον Λιονέλ Μέσι στο "Etihad" το προσεχές καλοκαίρι και να σμίξει ξανά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το κόλπο γκρόσο με τον Λιονέλ Μέσι θέλει να κάνει η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί την απόλυτη καλοκαιρινή προτεραιότητα για τους διοικούντες την ομάδα, έστω και αν είναι πολύ δύσκολο να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί μεγάλο όπλο για την Σίτι και σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές σχέσεις των δυο ανδρών, χωρίς αυτό να προεξοφλεί κάτι. Η Mirror πάντως αναφέρει πως από την στιγμή που το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέσι δεν έχει προχωρήσει, τότε η Σίτι μπορεί να κινηθεί για να τον φέρει στην Αγγλία.

Οι Άραβες ιδιοκτήτες φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν πάνω από 100.000.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η μετεγγραφή αυτή και να γραφτεί ιστορία, αφού θα πρόκειται για το deal του αιώνα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το θέμα του προπονητή των Καταλανών, αφού το μέλλον του Λουίς Ενρίκε παραμένει μετέωρο. Η Σίτι θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να αποσπάσει την υπογραφή του, εφόσον βέβαια ισχύουν οι πληροφορίες της "Mirror". Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον καλύτερο επιθετικό του πλανήτη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ