ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Συμφωνία Λέστερ - Σίτι για Μαχρέζ

Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Σύμφωνα με το "Sky Sports", η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 68.000.000 ευρώ!

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να θεωρείται ο Ριγιάντ Μαχρέζ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sports", οι πολίτες ήρθαν σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 68.000.000 ευρώ!

Ο 27χρονος σταρ των "αλεπούδων" αποτελούσε διακαή πόθο του Πεπ Γκουαρδιόλα απ' τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά οι διοικούντες τη Λέστερ απάντησαν αρνητικά στις προτάσεις των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ωστόσο, πλέον, μετά κι από την πίεση που δέχθηκαν απ' την πλευρά του παίκτη, αποφάσισαν να συναινέσουν στην παραχώρησή του, με τον Μαχρέζ να περνάει ιατρικές εξετάσεις εντός της εβδομάδας.

Την τετραετία (2014-2018) που φόρεσε τη φανέλα της Λέστερ, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός σημείωσε 48 και μοίρασε 38 ασίστ σε 179 παιχνίδια, ενώ ήταν καταλυτικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2015-16.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ