ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σύλληψη υπόπτου για τη ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ

Manchester City's Raheem Sterling celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. City won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. City won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η βρετανική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου για τη ρατσιστική επίθεση στον Ραχίμ Στέρλινγκ έξω απ' το προπονητικό κέντρο της Σίτι, πριν απ' τον αγώνα με την Τότεναμ.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία εξαιτίας της ρατσιστικής επίθεσης στον Ραχίμ Στέρλινγκ από άγνωστο έξω απ' το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της " Telegraph", ο δράστης βρέθηκε έξω απ' το "Etihad Campus" και όταν εμφανίστηκε ο Στέρλινγκ τον αποκάλεσε "αράπη". Ο Άγγλος επιθετικός κατέβηκε απ' το αυτοκίνητο για να ζητήσει εξηγήσεις, με τον άγνωστο να τον κλωτσάει στο πόδι και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή.

Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας του προπονητικού κέντρου κατέγραψαν το συμβάν, με αποτέλεσμα το υλικό να δοθεί στην αστυνομία του Μάντσεστερ, η οποία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμού του δράστη. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Daily Mail", η βρετανική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου το πρωί της Τρίτης (19/12).

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστές, όμως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τις επόμενες ώρες θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση απ' τις αρχές του Μάντσεστερ, πάντα με την προϋπόθεση πως ο συλληφθέντας έχει όντως σχέση με το περιστατικό.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ