ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στο στόχαστρο της Σίτι ο Μπερνάτ

Στο στόχαστρο της Σίτι ο Μπερνάτ

Στον Τζουάν Μπερνάτ στρέφει το βλέμμα της η Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει τον Ισπανό απ' την κοινή τους πορεία στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζει από τώρα τις κινήσεις που ενδέχεται να κάνει τον προσεχή Ιανουάριο, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει ενημερώσει τη διοίκηση των "πολιτών" ποιους θέλει για να ενισχύσει το ρόστερ. Νο1 στόχος για τα άκρα της άμυνας είναι ο Τζουάν Μπερνάτ, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "πολίτες" είναι διατεθειμένοι να δώσουν 22 εκ. ευρώ, έτσι ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι. Επιπλέον, το όνομα του Μπερνάτ δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί την ομάδα του Γκουαρδιόλα απ' την Μπάγερν Μονάχου. Δημοσίευμα της "Sun" αναφέρει ότι η Σίτι εξετάζει και την περίπτωση του Ντέιβιντ Αλάμπα.

Ο Μπερνάτ ξεκίνησε την καριέρα του απ΄τις ακαδημίες της Βαλένθια, ενώ σημείωσε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στις 27 Αυγούστου 2011 κόντρα στη Σανταντέρ (4-3). Σκόραρε το πρώτο του γκολ στις 28 Νοεμβρίου 2012 σε ματς κυπέλλου κόντρα στη Γιαγκόστερα (3-1). Ο 23χρονος πήρε μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2014 απ' τη Βαλένθια, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετής συνεργασίας. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 49 εμφανίσεις με τους Βαβαρούς, ενώ μετρά κι ένα γκολ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ