ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στο κόλπο για Γκριεζμάν και η Μάντσεστερ Σίτι

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Έτοιμη να καταθέσει ισόποση πρόταση με την Μπαρτσελόνα είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Το “όπλο” του Πεπ Γκουαρδιόλα και η στάση του Λιονέλ Μέσι.

Εδώ και αρκετό καιρό η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Σενάρια, μάλιστα, τη θέλουν να έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Η υπόθεση αυτή, πάντως, δεν αναμένεται να είναι εύκολη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς όπως αποκαλύπτει το "Diario Gol", ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να φέρει στην Μάντσεστερ Σίτι τον Γάλλο.

Μάλιστα, εκτός από την κάλυψη της ρήτρας των 100.000.000 ευρώ, προσανατολίζονται να συμπεριλάβουν στο deal και τον Σέρχιο Αγκουέρο, ως έμψυχο αντάλλαγμα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει θετική σ' αυτό το ενδεχόμενο, καθώς με μία μόνο συμφωνία θα έχει καταφέρει να καλύψει το κενό του Γκριεζμάν με έναν υψηλής ποιότητας επιθετικό.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος επιθετικός προτιμά να παραμείνει στην Ισπανία και βλέπει την πρόταση της Μπαρτσελόνα ως ευκαιρία να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ η συμφωνία ανάμεσα στους Καταλανούς και τον Γκριεζμάν για τους όρους του συμβολαίου του είναι πολύ κοντά.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του κατανοούν πως πλέον έχουν έναν ισχυρό ανταγωνιστή στην υπόθεση αυτή και έχουν ήδη κατά νου ένα plan b. Αυτό συμπεριλαμβάνει τον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Μέσι έχει δώσει ήδη τη συγκατάθεση του για την απόκτηση του 24χρονου συμπατριώτη του.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική ιστορία και η “μάχη” Μπαρτσελόνα-Γκουαρδιόλα δεν αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, καθώς ο Γκριεζμάν έχει τονίσει πως το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική ιστορία και η “μάχη” Μπαρτσελόνα-Γκουαρδιόλα δεν αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, καθώς ο Γκριεζμάν έχει τονίσει πως το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ