ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στη "Manchester Arena" σύζυγος και κόρες του Γκουαρδιόλα!

Manchester City manager Pep Guardiola gestures from the touchline during their match against Middlesbrough during their English Premier League soccer match at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Sunday April 30, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures from the touchline during their match against Middlesbrough during their English Premier League soccer match at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Sunday April 30, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) AP

Η σύζυγος και οι δύο κόρες του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ήταν παρούσες στη "Manchester Arena" κι έζησαν το χάος που προκάλεσε το μακελειό από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Συντετριμμένη και οργισμένη είναι η αγγλική ποδοσφαιρική κοινότητα μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, αλλά ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, πέρασε με τη δική του (μεγαλύτερη) αγωνία τη νύχτα.

Κι αυτό γιατί η σύζυγός του, Κριστίνα Σέρρα, και οι δύο κόρες του, Βαλεντίνα και Μαρία, ήταν στη "Manchester Arena" για τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε κι έζησαν το χάος που προκάλεσε το μακελειό από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση.

Και τα τρία μέλη της οικογένειας του Καταλανού είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο ίδιος ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε μέσα από την ανάρτησή του: "Σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη τη νύχτα. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων".

Photo credits: Owen Humphreys/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ