ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στέρλινγκ: "Ο Γκουαρδιόλα με... σκότωσε στα αποδυτήρια"

Manchester City's Raheem Sterling, left, and Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling, left, and Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον ίδιο αποκάλυψε ο Ραχίμ Στέρλινγκ σε δηλώσεις του. Ο φόβος του για τον Καταλανό και το αποτέλεσμα που είχε στην εφετινή πορεία του.

Η Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της πάει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας ουσιαστικά κατακτήσει την Premier League και στοχεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Champions League.

Μπορεί για τον Καταλανό τεχνικό τα πράγματα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές του να μοιάζουν ιδανικά, υπάρχουν και στιγμές που τους έχει επιπλήξει με άσχημο τρόπο για τη συμπεριφορά τους.

Ένα τέτοιο περιστατικό αποκάλυψε ο Ραχίμ Στέρλινγκ από το ισόπαλο χωρίς σκορ εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στις 31 Δεκεμβρίου του 2017. Σε εκείνη την αναμέτρηση ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν είχε καλή απόδοση, με αρκετές αρνητικές ενέργειες.

"Σου δείχνει όταν δεν είναι ικανοποιημένος μαζί σου. Θυμάμαι την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας. Έχασα τη μπάλα τρεις φορές και νόμιζα πως δεν θα ξαναπαίξω ως το τέλος της σεζόν, αφού με σκότωσε στα αποδυτήρια".

Ο φόβος του Στέρλινγκ, πάντως, εξελίχθηκε σε απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο και στις δυνατότητες του 47χρονου.

"Ένας προπονητής σαν αυτόν παίρνει το καλύτερο από σένα, όταν φροντίζει να σου πει τι έκανες λάθος".

Είναι σίγουρο, πλέον, πως ο Στέρλινγκ θα σκεφτεί αρκετές φορές για να αμφισβητήσει ξανά τον Γκουαρδιόλα ως προπονητή.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ