ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σπουδαία κίνηση απ' τον Τουρέ για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ

Arsenal's Mesut Ozil, left, vies for the ball with Manchester City's Yaya Toure during the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Mesut Ozil, left, vies for the ball with Manchester City's Yaya Toure during the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο μάνατζερ του Γιαγιά Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ιβοριανός μέσος θα προσφέρουν συνολικά 120.000 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης στην "Manchester Arena".

Συντετριμμένη και οργισμένη είναι η αγγλική ποδοσφαιρική κοινότητα μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην "Manchester Arena" κατά τη διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Συνολικά 22 νεκροί και 59 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός, με τους πρωταγωνιστές της Premier League να εκφράζουν τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιαγιά Τουρέ αποφάσισε, από κοινού με τον μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, να προσφέρουν 120.000 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και των τραυματιών. Αυτό αποκάλυψε ο Ουκρανός ατζέντης σε δηλώσεις του στο "Sky Sports".

"Εγώ κι ο Γιαγιά θέλουμε να βοηθήσουμε. Μιλήσαμε το πρωί για ό,τι συνέβη και με ρώτησε για το τι μπορούμε να κάνουμε. Έτσι, αποφασίσαμε να δωρίσουμε 60.000 ευρώ ο καθένας στα θύματα της τραγωδίας του Μάντσεστερ", ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ