ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σκέφτεται επιστροφή στην Ιντεπεντιέντε ο Αγκουέρο

Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's second goal of the game during the English League Cup semi final, second leg match against Bristol City at Ashton Gate, Bristol, England, Tuesday, Jan. 23, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's second goal of the game during the English League Cup semi final, second leg match against Bristol City at Ashton Gate, Bristol, England, Tuesday, Jan. 23, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Στην πατρίδα του, Αργεντινή, για λογαριασμό της Ιντεπεντιέντε θέλει να επιστρέψει ο Σέρχιο Αγκουέρο. Πότε προσανατολίζεται να λάβει αυτή την απόφαση.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη.

Ο επιθετικός των Άγγλων έχει σκοράρει συνολικά 30 φορές σε 37 αναμετρήσεις, αποτελώντας ένα πολύτιμο "εργαλείο" για τον Πεπ Γκουαρδιόλα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Και ενώ ο 29χρονος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο και ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, προέβη σε μία αποκάλυψη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Η επιστροφή του στην Αργεντινή και την Ιντεπεντιέντε είναι πολύ κοντά, κάτι που παραδέχθηκε σε δηλώσεις του.

"Το συμβόλαιο μου με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το 2020, μετά θα επιστρέψω στο σπίτι μου, την Ιντεπεντιέντε", ανέφερε στο "Fox Sports".

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Αργεντινής, από την οποία το 2006 πωλήθηκε, έναντι 21.700.000 ευρώ, στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ