ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σέλουκ: "Ο Γκουαρδιόλα αποκάλεσε σκ@τ@ ομάδα τη Σίτι"

Σέλουκ: "Ο Γκουαρδιόλα αποκάλεσε σκ@τ@ ομάδα τη Σίτι"

Ο μάνατζερ του Γιαγιά Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα χρησιμοποίησε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για την Μάντσεστερ Σίτι πριν από μερικά χρόνια.

Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα μεταξύ του Ντμίτρι Σέλουκ και του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ουκρανός μάνατζερ παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό κι αποκάλυψε πως το 2010, όταν ο Γιαγιά Τουρέ αποχώρησε απ' την Μπαρτσελόνα για την Μάντσεστερ Σίτι, ο Καταλανός τεχνικός χρησιμοποίησε μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τους "πολίτες".

"Όταν ο Τουρέ επρόκειτο να αποχωρήσει απ' την Μπαρτσελόνα για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουαρδιόλα του είπε πως υπογράφει σε μία σκ@τ@ ομάδα. Τώρα, ο Γκουαρδιόλα είναι προπονητής αυτής της ομάδας", υποστήριξε ο Σέλουκ, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως ο Γκουαρδιόλα "προτιμά τα λεφτά απ' το ποδόσφαιρο".

Ο Ουκρανός ατζέντης, λίγες ώρες νωρίτερα, μίλησε στην "Daiy Mirror" και καταφέρθηκε ξανά εναντίον του Καταλανού τεχνικού, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως τα χρωστάει όλα στον Λιονέλ Μέσι.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (21/09), ο Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε πως ο Γιαγιά Τουρέ τίθεται εκτός πλάνων έως ότου ο Σέλουκ ζητήσει συγγνώμη απ' όλη την ομάδα για τα λεγόμενά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σέλουκ: "O Mέσι έφτιαξε την Μπάρτσα, όχι ο Γκουαρδιόλα"
Γκουαρδιόλα: "Εκτός ομάδας ο Τουρέ μέχρι να ζητήσει συγγνώμη ο μάνατζέρ του"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ