ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σέλουκ: "Δεν απαντάει στο τηλέφωνο ο Γκουαρντιόλα"

Σέλουκ: "Δεν απαντάει στο τηλέφωνο ο Γκουαρντιόλα"

Ο Ντμίτρι Σέλουκ σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο Γκουαρντιόλα δεν απαντά στις κλήσεις του και αποκάλυψε ότι ο Γιαγιά Τουρέ του ζήτησε να τα βρουν για να μπορέσει να ξαναπαίξει.

Η κόντρα ανάμεσα στον Σελούκ και τον Γκουαρντιόλα έβαλε στο "ψυγείο" τον Γιαγιά Τουρέ. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού δεν αγωνίζεται με τον Καταλανό να ζητά να ζητήσει συγγνώμη ο ιδιόρρυθμος μάνατζερ για να ξαναπαίξει ο πελάτης του.

Αυτό δεν είχε γίνει μέχρι τώρα με τον Τουρέ να αναλαμβάνει δράση. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σελούκ σε δηλώσεις του στην "Mirror" ο μέσος της Σίτι του ζήτησε να τα βρει με τον Γκουαρντιόλα για να μπορέσει να παίξει ξανά.

"Μίλησα τις τελευταίες ημέρες με τον Γιαγιά και μου ζήτησε να τα βρώ με τον Πεπ. Συμφώνησα μαζί του και του υποσχέθηκα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να αλλάξει η κατάσταση γιατί ο Γιαγιά και η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν στη μέση των πυρών. Κάποιοι οπαδοί της Σίτι επικοινώνησαν με τον Γιάγια και του είπαν ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση και κάποιοι συμπαίκτες του επικοινώνησαν μαζί μου και είπαν το ίδιο" είπε αρχικά ο Σέλουκ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο των δηλώσεων του: "Δεν είμαι ένας παράλογος άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει ποτέ ο Πεπ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε να ξεχάσουμε ότι έγινε και να αναπτύξουμε μία καινούρια σχέση. Ελπίζω αυτό να το δεχτεί ο Πεπ και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε με λευκή σελίδα. Ελπίζω επίσης να επιστρέψει στην ομάδα ο Γιαγιά, αλλά ακόμα και εάν δεν συμβεί αυτό δεσμεύομαι ότι δεν θα μιλήσω ξανά στα Media για τον Πεπ".

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί επέλεξε να το κάνει αυτό μέσα από δηλώσεις και όχι επικοινωνώντας με τον Γκουαρντιόλα με τον Σέλουκ να επισημαίνει: "Προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις μου. Τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Έτσι, επέλεξε να το κάνω δημόσια γιατί ήθελα να φανεί ότι κάνω εγώ το πρώτο βήμα για να επανέλθει η ειρήνη μεταξύ μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ