ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ρούλι με τις ευλογίες Γκαλέτι

Ρούλι με τις ευλογίες Γκαλέτι

Ο Χερόνιμο Ρούλι θα συνεχίσει στη Σοθιεδάδ ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τον Δεκέμβρη και ύστερα με κανονική αγορά μέχρι το 2022, με τον Λουσιάνο Γκαλέτι να είναι ο ατζέντης που βρίσκεται πίσω από το deal.

Κάτοικος Σαν Σεμπαστιάν θα είναι μέχρι το 2022, ο 24χρονος Αργεντινός γκολκίπερ, Χερόνιμο Ρούλι. Ο τερματοφύλακας της "αλμπισελέστε" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο αγωνίστηκε τις δύο περασμένες σεζόν στη Ρεάλ Σοθιεδάδ, ως δανεικός από την Ντεπορτίβο Μαλδονάδο της Ουρουγουάης.

Στα μέσα Ιούλη αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο δεν κάθισε στους "πολίτες". Ο Αργεντινός, την Τρίτη, παραχωρήθηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού στη Ρεάλ Σοθιεδάδ, ενώ θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή μέχρι το 2022 από τους Βάσκους, τον Γενάρη μετά το πέρας του δανεισμού.

Πίσω από το deal σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βρίσκεται ο συμπατριώτης του πρώην άσος των Ολυμπιακού και ΟΦΗ, Λουσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος πλέον δουλεύει ως ατζέντης ποδοσφαιριστών, ενώ συνεργάζεται και με τους "ερυθρόλευκους".

Για τον ταλαντούχο Νοτιοαμερικάνο τερματοφύλακα προβλέφθηκε και ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ