ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πως θα εκμεταλλευτεί τον Στέρλινγκ ο Πελεγκρίνι

Πως θα εκμεταλλευτεί τον Στέρλινγκ ο Πελεγκρίνι
© MANCHESTER CITY FC/PRESS ASSOCIA

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκτήθηκε με ποσό-ρεκόρ από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα αντί του Τζέιμς Μίλνερ. Τα δυο συστήματα του Χιλιανού προπονητή.

Το ποσό των 68.000.000 ευρώ έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι για να αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ και είναι δεδομένο πως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι προσανατολίζεται να τον ξεκινάει στο βασικό σχήμα των "Πολιτών".

Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ θα βρίσκεται στο δεξί άκρο, παίρνοντας την θέση του Τζέιμς Μίλνερ, με τον Χιλιανό κόουτς να θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την τεχνική κατάρτισή του. Ο Πελεγκρίνι δεν θα ακολουθήσει την στρατηγική του Μπρένταν Ρότζερς της Λίβερπουλ, που τον χρησιμοποιούσε ως 9άρι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει το ίδιο.

Στο 4-2-3-1, ο Αγκουέρο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και η 3άδα πίσω θα αποτελείται από τον Στέρλινγκ (δεξιά), τον Νταβίντ Σίλβα (αριστερά) και τον Γιαγιά Τουρέ. Στο 4-4-2, ο Φερναντίνιο και Τουρέ θα δεσπόζουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Μπονί και Αγκουέρο μπροστά, με τον Στέρλινγκ στο δεξί άκρο και απέναντι τον Σίλβα.

Όλα βέβαια θα φανούν στο χορτάρι, αφού είναι δεδομένο πως ο Στέρλινγκ θα έχει ανταγωνισμό, μιας και η Σίτι διαθέτει και άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή την θέση όπως οι Χεσούς Νάβας και Σαμίρ Νασρί, επομένως θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας και να αποδώσει βάσει των χρημάτων που δόθηκαν στη Λίβερπουλ.

Πως θα εκμεταλλευτεί τον Στέρλινγκ ο Πελεγκρίνι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ