ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ψηφίστε για το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι!

Ψηφίστε για το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι!

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να θέσει υπό συζήτηση το έμβλημα του club και κάλεσε τους οπαδούς της να εκφράσουν άποψη!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρχίσει ιδανικά τη σεζόν και καταλαμβάνει την πρώτη θέση της Premier League, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση από τους ανταγωνιστές της, Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της διοίκησης ότι για πρώτη φορά επί ιδιοκτησίας των Αράβων, ο προϋπολογισμός παρουσιάζει κέρδη, τέθηκε προς διαβούλευση με τους οπαδούς ένα άλλο ζήτημα: η αλλαγή του σήματος!

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του club, παρέχεται η δυνατότητα στους φίλους της Σίτι να εκφράσουν την άποψη τους και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους έμβλημα, είτε είχε τεθεί προς χρήση παλαιότερα, είτε πρόκειται για νέα έμπνευση.

Επιπλέον, εγκαινιάστηκε περίπτερο πλησίον του γηπέδου, το οποίο θα είναι ανοιχτό στους φιλάθλους και θα το επισκέπτονται διοικητικά στελέχη, για να συζητηθούν μαζί τους. Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 14 Νοεμβρίου και η διοίκηση έχει δεσμευτεί ότι θα λάβει υπόψη της το αποτέλεσμα! Όσο για την επιλογή του νέου σήματος, θα υλοποιηθεί αργότερα στη σεζόν!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ