ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Πρωταθλήτρια η Τσέλσι", πιστεύουν οι οπαδοί της Σίτι!

"Πρωταθλήτρια η Τσέλσι", πιστεύουν οι οπαδοί της Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι ροκάνισε τη διαφορά της από την κορυφή στους 3 πόντους, όμως πάνω από τους μισούς οπαδούς της πιστεύουν -όπως έδειξε έρευνα- ότι θα πάρει το πρωτάθλημα η Τσέλσι.

Μπορεί τα τελευταία στραβοπατήματα της Τσέλσι να επέτρεψαν στη Μάντσεστερ Σίτι να μειώσει στους τρεις πόντους τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας, παρόλα αυτά ο περισσότερος κόσμος εξακολουθεί να βλέπει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Carlsberg, φίλαθλοι στο Νησί κλήθηκαν να "ψηφίσουν" την ομάδα που πιστεύουν ότι θα κόψει πρώτη το νήμα στην φετινή Premier League και η μεγάλη κερδισμένη δεν ήταν άλλη από την Τσέλσι.

"Πρωταθλήτρια η Τσέλσι", πιστεύουν οι οπαδοί της Σίτι!

Το 76% των ερωτηθέντων (3 στους 4 δηλαδή) πιστεύουν ότι οι Λονδρέζοι θα πάρουν τον τίτλο ενώ είναι εντυπωσιακό πως από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι το 56% θεωρεί πως οι "μπλε" θα τερματίσουν πρώτοι και μόνο το 46% θεωρεί πως η ομάδα του Πελεγκρίνι θα κάνει το ριπίτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 27% είναι αισιόδοξο πως το συγκρότημα του Λουίς Φαν Χάαλ θα πανηγυρίσει τον τίτλο στο φινάλε ενώ υπάρχει και ένα 2% των οπαδών της Λίβερπουλ που εκτιμάει πως η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στην κορυφή στο τέλος της σεζόν...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ