ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πρόστιμο στη Σίτι για παραβίαση των κανονισμών του αντι-ντόπινγκ

Πρόστιμο στη Σίτι για παραβίαση των κανονισμών του αντι-ντόπινγκ

Η Αγγλική Ομοσπονδία τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 41.000 ευρώ την Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση των κανονισμών που αφορούν το αντι-ντόπινγκ.

Με πρόστιμο ύψους 41.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι για την υπόθεση παραβίασης των κανονισμών που αφορούν το αντι-ντόπινγκ. Η Αγγλική Ομοσπονδία είχε καλέσει σε απολογία τους "πολίτες", καθώς απέτυχαν να διασφαλίσουν τις πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία των παικτών της (Club Whereabouts), σύμφωνα με όσα ορίζει ο κανονισμός και συγκεκριμένα το άρθρο 14.

Βάσει του συγκεκριμένου άρθρου, οι σύλλογοι πρέπει να παρέχουν -κατόπιν αιτήματος- όλες τις προβλεπόμενες πληροφορίες. Δηλαδή τις ημερομηνίες των προπονήσεων, την ώρα έναρξης και λήξης τους, το μέρος που αυτές πραγματοποιούνται καθώς και τις διευθύνσεις όπου διανυκτερεύουν οι ποδοσφαιριστές. Ώστε, αν αποφασιστεί από τους υπεύθυνους, να πραγματοποιηθεί έλεγχος ντόπινγκ.

Οι υπεύθυνοι της Σίτι αποδέχθηκαν την παράβαση των κανονισμών, με συνέπεια η Ανεξάρτητη Ρυθμική Επιτροπή της FA να τους επιβάλλει το άνωθεν πρόστιμο, ενώ παράλληλα τους προειδοποίησε πως σε περίπτωση που επαναληφθεί το περιστατικό θα υπάρξουν μεγαλύτερες και πιο σοβαρές κυρώσεις για τον σύλλογο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ