ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προς Μάντσεστερ Σίτι ο Λάμπαρντ

Προς Μάντσεστερ Σίτι ο Λάμπαρντ
© GETTY IMAGES

Μπορεί να έχει υπογράψει στη New York City FC, αλλά δεν αποκλείεται να γυρίσει στην Αγγλία για λίγους μήνες ο 36χρονος. Όχι, όμως, στην Τσέλσι, τη φανέλα της οποίας φορούσε τα τελευταία 13 χρόνια.

Στην Premier League θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Φρανκ Λάμπαρτ όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο. Ο 36χρονος είναι παίκτης της New York City FC, αλλά στο πρώτο μισό της σεζόν θα πρέπει να πάει κάπου δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στο MLS.

Ποια θα είναι αυτή η ομάδα; Σύμφωνα με την "Daily Mail" ο πρώην παίκτης της Τσέλσι βρίσκεται μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι "πολίτες" εντός των επόμενων ημερών, μάλιστα, αναμένεται να τον συμπεριλάβουν στη λίστα τους τόσο για την Premier League όσο και για το Champions League.

Ο Λάμπαρντ έχει αρκετές ακόμη επιλογές, αλλά παρουσιάζεται διστακτικός στο να ακολουθήσει τους άλλους παίκτες της New York, όπως τον Νταβίντ Βίγια, που σε αυτό το χρονικό διάστημα θα παίξουν στην Melbourne. Να σημειωθεί πως και οι τρεις ομάδες (Σίτι, New York, Melbourne) έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ