ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Πολίτης" θα γίνει ο Οταμέντι

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 12: Wayne Rooney of Manchester United in action with  Nicolas Otamendi of Valencia during the Pre Season Friendly match between Manchester United and Valencia at Old Trafford on August 12, 2014 in Manchester, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 12: Wayne Rooney of Manchester United in action with Nicolas Otamendi of Valencia during the Pre Season Friendly match between Manchester United and Valencia at Old Trafford on August 12, 2014 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Νίκολας Οταμέντι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και περιμένει την οριστική συμφωνία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Βαλένθια για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Δεν πάει στην Ισπανία ο Μανγκαλά.

Η επιθυμία του Νίκολας Οταμέντι να πάρει μεταγραφή σε ένα club τοπ επιπέδου γίνεται πραγματικότητα, παρά την αρχική αδιαλλαξία που έδειχνε η Βαλένθια! Ο Αργεντινός αμυντικός βρίσκεται στο Μάντσεστερ και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, περιμένοντας το ΟΚ για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Σίτι.

Οι διαπραγματεύσεις ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά οι πληροφορίες της ισπανικής ιστοσελίδας Superdeporte αναφέρουν ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Οταμέντι είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Βαλένθια έκανε μία μικρή έκπτωση...

Αρχικά, το deal είχε κλείσει στα 40 εκατομμύρια ευρώ, συν τον Γάλλο στόπερ Ελακβίμ Μανγκαλά, ο οποίος θα ταξίδευε στην Ισπανία μετά το ντέρμπι Σίτι - Τσέλσι. Υπό αυτούς τους όρους ο Οταμέντι έλαβε την άδεια να μεταβεί στην Αγγλία και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, η απόδοση του Μανγκαλά στο 3-0 επί της Τσέλσι, ώθησε τον προπονητή της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι να θέσει βέτο και ανάγκασε τις δύο διοικήσεις να διαπραγματευτούν σε νέα βάση. Τελικά, η συμφωνία κλείνει στα 45 εκατομμύρια και ο Αργεντινός θα πάρει την ιδιότητα του... Πολίτη!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ