ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Πολίτης" μέχρι το 2019 ο Χαρτ

"Πολίτης" μέχρι το 2019 ο Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2019 το οποίο αν εξαντλήσει θα συμπληρώσει 13 χρόνια καριέρας στους πρωταθλητές Αγγλίας (videos).

Σε μία ακόμα επιτυχημένη κίνηση προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Τζο Χαρτ και υπέγραψε μαζί του (ένα αρκετά πλουσιοπάροχο) συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο 27χρονος κίπερ έγινε ο έκτος κατά σειρά παίκτης που υπογράφει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους "πολίτες" μέσα στο 2014 ακολουθώντας τα βήματα των Αγουέρο, Τζέκο, Κολάροφ, Νασρί και Σίλβα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

"Ο σύλλογος κάνει εκπληκτικά πράγματα αυτή τη στιγμή, έχουμε γράψει ιστορία και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό.

Δεν υπήρχε ποτέ θέμα για μένα αναφορικά με το αν ήθελα να συνεχίσω, από τη στιγμή που ήρθα λατρεύω κάθε στιγμή εδώ.

Ο σύλλογος μεγαλώνει και είμαι πραγματικά τυχερός που αποτελώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας".

Σημειώνεται πως ο γκολκίπερ της εθνικής Αγγλίας μετράει τέσσερις τίτλους με τη φανέλα της Σίτι (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Σούπερ Καπ) ενώ από τα 276 ματς που αγωνιστεί με την ομάδα του Μάντσεστερ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 109 φορές.

"Νοσοκομείο" η Μάντσεστερ Σίτι

Όσον αφορά στα αγωνιστικά της Μάντσεστερ Σίτι, οι πρωταθλητές Αγγλίας προετοιμάζονται για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας, στον οποίο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι καλείται να βρει λύσεις για την επίθεση.

Και αυτό γιατί έχει... ξεμείνει από επιθετικούς, με τους Σέρχιο Αγουέρο, Έντιν Τζέκο και Στέφαν Γιόβετιτς να έχουν τεθε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση όντας τραυματίες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ