ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Μικρή ομάδα η Τσέλσι"

Πελεγκρίνι: "Μικρή ομάδα η Τσέλσι"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Τσέλσι πως οι Λονδρέζοι είναι μικρή ομάδα, ενώ έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

"Καρφιά" στην Τσέλσι για τον τρόπο παιχνιδιού της έριξε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τσέλσι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την απόδοσή τους στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Premier League που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Ο Πελεγκρίνι, είπε για την Τσέλσι και τους ποδοσφαιριστές του: "Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας μου, αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε να νικήσουμε και στα 90 λεπτά του αγώνα απέναντι σε μια μικρή ομάδα που προσπαθούσε να παίξει άμυνα και να κρατήσει δέκα παίκτες μπροστά από το τέρμα της.

Ήμασταν η ομάδα που προσπάθησε να νικήσει από το ξεκίνημα και είχε δυο με τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά που μείναμε με δέκα παίκτες, συνεχίσαμε να προσπαθούμε να σκοράρουμε και γι' αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνισή μας, αλλά όχι με το σκορ".

Συνεχίζοντας, ο Χιλιανός προπονητής ανέφερε για την αποβολή του Σαμπαλέτα: "Μίλησα μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το τι νομίζω για τους διαιτητές και δεν θα μιλάω για τον διαιτητή έπειτα από κάθε ματς. Πρέπει να το αναλύσεις και να αποφασίσεις τι συνέβη. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό που είδα την ομάδα να παίζει με δέκα παίκτες λες και ήταν με έντεκα".

Εξάλλου, τόνισε πως "είχαμε την καλύτερη μας εμφάνιση στην χρονιά, ακόμα καλύτερη και απ' αυτή απέναντι στη Λίβερπουλ" και μετά αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στους Μίλνερ και Μανγκαλά και τόνισε πως περίμενε ότι θα κάνει καλό παιχνίδι ο Λάμπαρντ απέναντι στην παλιά του ομάδα, σκοράροντας μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ