ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Ρεάλ, η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Πελεγκρίνι: "Ρεάλ, η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα, Ρεάλ, για τα ημιτελικά του Champions League υποστηρίζοντας πως οι "μερένγκες" είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου.

Την Τρίτη το βράδυ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Champions League με τον τεχνικό της πρώτης, Μανουέλ Πελεγκρίνι, να αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα (2009/2010).

O 62χρονος Χιλιανός προπονητής υποστήριξε ότι οι παίκτες του πρέπει να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, ωστόσο αναγνώρισε ότι οι "μερένγκες" είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ότι ο Γιαγιά Τουρέ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τρίτης.

"Η Ρεάλ είναι η πιο μεγάλη ομάδα στον κόσμο. Η Σίτι κάθε σεζόν "μεγαλώνει". Προτιμώ να μην κοιτώ πίσω και να κάνω αυτό που συμβαίνει τώρα. Είναι σημαντικό να μη συμβιβαστούμε γιατί φθάσαμε σε αυτή τη φάση. Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε και να παίξουμε στον τελικό. Θα δούμε μια ομάδα που θα παίξει για να νικήσει.

Για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο είτε να προπονείς τη Σίτι είτε τη Ρεάλ. Όταν διευθύνσεις μια ομάδα, θέλει το καλύτερο γι' αυτήν. Κερδίσαμε την Premier League κι άλλους τίτλους. Είναι σημαντικός ο τρόπος, με την οποίον κατακτάς ένα τίτλο. Πάντα ήθελα να έχω μια ομάδα, που παίζει καλά.

Πρέπει να έχουμε καρδιά και κρύο αίμα. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα παίξαμε με 10 παίκτες. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας.

Ο Αγκουέρο πάντα βελτιώνεται, στη γνώση του παιχνιδιού, μπορεί κάθε φορά να παίξει περισσότερα ματς. Ο Μανγκαλά όταν παίζει στην ομάδα μας, συνήθως νικάμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ