ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Δεν είναι φαβορί η Ρεάλ"

Πελεγκρίνι: "Δεν είναι φαβορί η Ρεάλ"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πιστεύει σε πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League μετά το 0-0 στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όσα είπε ο Χιλιανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Etihad Stadium" και ο προπονητής της, Μανουέλ Πελεγκρίνι, δεν θεωρεί πως η ισπανική ομάδα είναι φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Champions League.

"Δεν πιστεύω πως η Ρεάλ είναι φαβορί. Έχουν ένα πλεονέκτημα, αλλά εμείς παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και μακριά από το Μάντσεστερ και φέτος έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις εκτός έδρας. Η Ρεάλ θα πρέπει να είναι πιο επιθετική", είπε αρχικά ο Πελεγκρίνι και συνέχισε:

"Ήταν κλειστό και ισορροπημένο ματς. Προσπαθήσαμε για να πάρουμε τη νίκη, πιέσαμε ψηλά, αλλά δεν ήμασταν πολύ δημιουργικοί. Όταν χάσαμε τον Σίλβα με τραυματισμό, που δυστυχώς δεν θα τον έχουμε στη ρεβάνς, χάσαμε την μπάλα στο κέντρο. Αμυνθήκαμε καλά και από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι καλό το 0-0", ανέφερε για την εικόνα του αγώνα.

Για την απόκρουση του Χαρτ στο κοντινό σουτ του Πέπε, δήλωσε: "Η απόκρουση του Χαρτ ήταν πολύ σημαντική. Δεν είχε πολλή δουλειά στη διάρκεια του αγώνα, αλλά όταν χρειάστηκε έδειξε πόσο καλός γκολκίπερ είναι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ