ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Παραδοχή των παικτών της Σίτι: "Δεν φταίει η επίθεση στο πούλμαν για την ήττα"

A flare burns as football fans try to see the Manchester City team bus as it arrives ahead of the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
A flare burns as football fans try to see the Manchester City team bus as it arrives ahead of the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι σε δηλώσεις τους ξεκαθάρισαν πως η επίθεση στο πούλμαν της ομάδας δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα στο "Anfield". Ενοχλημένος ο Γκουαρδιόλα. (video)

Με μπουκάλια και πυροτεχνήματα υποδέχθηκαν οι φίλοι της Λίβερπουλ το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι στο "Anfield", προκαλώντας ζημιές στο όχημα αλλά και την αντίδραση της ομάδας τους, που καταδίκασε το γεγονός και απολογήθηκε στους φιλοξενούμενους για ό,τι συνέβη.

Στο τέλος της αναμέτρησης το σκορ στα μάτριξ του γηπέδου έδειχνε 3-0, με την Λίβερπουλ να αποκτά τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League και παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να ξεκαθαρίζουν στις δηλώσεις τους ότι η επίθεση στο πούλμαν δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα στο "Anfield".

"Το περιστατικό με το πούλμαν δεν μας επηρέασε. Είναι κάτι που έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν", είπε ο Βενσάν Κομπανί και ο Κέβιν Ντε Μπράινε συμφώνησε με τον αρχηγό του:

"Ήταν οκ. Δεν με ενοχλεί όταν οι οπαδοί κάνουν κάτι τέτοιο, είναι εντάξει αρκεί να μην τραυματίζεται κανένας. Δεν αλλάζει κάτι για τους παίκτες. Από τη στιγμή που η βία μένει εκτός κάδρου, δεν βλέπω τίποτα κακό", τόνισε μεταξύ άλλων ο Βέλγος διεθνής.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα από την άλλη δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχληση του για την επίθεση στο πούλμαν, έστω κι αν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει προσεκτικά τα λόγια του.

"Χθες μας ενημέρωσαν για το τι θα συμβεί. Συνήθως όταν η αστυνομία γνωρίζει ότι κάτι πρόκειται να συμβεί, προσπαθεί να το αποτρέψει. Επομένως δεν περίμενα κάτι τέτοιο από την πλευρά της Λίβερπουλ, από τους οπαδούς της.

Το πούλμαν καταστράφηκε και είναι ένα γεγονός που δεν το περίμενα. Δεν φταίει ο σύλλογος, είναι ο κόσμος και ελπίζω να μην ξανασυμβεί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ