ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Παίκτης της Σίτι ο Λαπόρτ!

FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Athletic Bilbao's Aymeric Laporte during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Athletic Bilbao's Aymeric Laporte during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του Βάσκου σέντερ-μπακ, Εμερίκ Λαπόρτ, από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο 24χρονος μεταβαίνει για ιατρικά και ανακοινώνεται

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ''καθαρίσει'' σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρωτάθλημα στην Premier League, καθώς βρίσκεται 12 πόντους μπροστά από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Εντούτοις, οι μετεγγραφικές ορέξεις του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν σταματούν και για το λόγο αυτό φέρνει στην ομάδα του τον Εμερίκ Λαπόρτ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η διοίκηση της Σίτι καλύπτει τη ρήτρα του 24χρονου, ύψους 65.000.000 ευρώ, προσθέτοντας στην αμυντική της γραμμή ακόμα έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Λαπόρτ έχει αποφασίσει πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει από την Μπιλμπάο.

Η αγορά αυτή της Σίτι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της, μετά τα 74.000.000 που είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2015 για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Λαπόρτ, ο οποίος μετράει 222 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μπιλμπάο και έχει σκοράρει 10 γκολ, θα βρίσκεται την Δευτέρα (29/1) στο Μάντσεστερ και την Τρίτη (30/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προτού βάλει την υπογραφή του στο νέο του πενταετές συμβόλαιο.

Πέρα από τη ρήτρα, η Σίτι θα πληρώσει επιπλέον 5.000.000 ευρώ που προβλέπονται από την UEFA ως τροφεία, λόγω του ότι ο παίκτης έχει βγει από την ακαδημία της Μπιλμπάο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ