ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Στόουνς

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Στόουνς

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τζον Στόουνς από την Έβερτον. Το κόστος στα 55.600.000€

Δεν προλάβαμε να γράψουμε θέμα για τις αποχωρήσεις από τη Μάντσεστερ Σίτι και την επικείμενη έλευση του Τζον Στόουνς και οι "πολίτες" ανακοίνωσαν την σπουδαία μεταγραφή.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα λοιπόν με 55.600.000€ απέκτησε από την Έβερτον έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του πλανήτη, τον 22άχρονο που θεωρείται ο νέος ηγέτης της άμυνας της εθνικής Αγγλίας.

Τα 7.700.000€ από τα 55.500.000€ θα τα πάρει η Μπάρνσλεϊ, η ομάδα από την οποία η Έβερτον τον είχε αποκτήσει το 2013 με περίπου 4.000.000€.

Ο Τζον Στόουνς υπέγραψε συμβόλαιο 6 ετών και η ανακοίνωση ήρθε αρκετά νωρίς την Τρίτη, όχι τυχαία, αλλά για να κλέψει λάμψη από την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί να πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά ο Στόουνς είναι ένας σπουδαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής και στο Νησί να τα δικά τους τα παιδιά πάντα τα προσέχουν περισσότερο. Έτσι σίγουρα η Σίτι έκανε... ζημιά στην προσοχή που ήθελε να τραβήξει η ManUtd με τον Πογκμπά.

Η μεταγραφή μάλιστα είναι ιστορική, καθώς είναι η δεύτερη ακριβότερη αμυντικού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με πρώτη να παραμένει του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι στην Παρί Σεν-Ζερμέν το 2014 με 62.600.000€.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Στόουνς

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που υπέγραψα στη Μάντσεστερ Σίτι και τώρα ανυπομονώ για το νέο στάδιο της καριέρας μου", τόνισε ο 22άχρονος.

"Προφανώς είδα τι γίνεται εδώ στο Etihad, ο σύλλογος είναι φιλόδοξος, με σπουδαίο προπονητή, έτσι δεν μπορώ να περιμένω να μπω στην ομάδα και να την βοηθήσω στους στόχους της".

"Ξέρω πως θα είναι δύσκολο να κερδίσω θέση στην ομάδα, αλλά είμαι αποφασισμένος να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ και να βοηθήσω την Σίτι να πετύχει".

"Πέρασα υπέροχα στην Έβερτον και εύχομαι σε αυτήν και τους οπαδούς της τα καλύτερα, αλλά τώρα θα τα δώσω όλα για την Σίτι".





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ