ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πάει για το "κόλπο γκρόσο" με Μαχρέζ η Μάντσεστερ Σίτι

Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Το ''κόλπο γκρόσο'' με την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ προσπαθεί να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Τι προσφέρει στη Λέστερ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δυνατό μεταγραφικό χτύπημα προσπαθεί να κάνει την τελευταία ημέρα (31/01) των μεταγραφών η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πολίτες μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Λιρόι Σανέ, που θα τον κρατήσει έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, προσπαθούν να αποκτήσουν από τη Λέστερ τον Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και μάλιστα φέρεται να πιέζει τις ''αλεπούδες'' προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τη Σίτι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, καθώς ετοιμάζεται να προσφέρει 68.000.000 ευρώ, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 65.000.000 που έδωσε για την απόκτηση του Εμερίκ Λαπόρτ.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της διοίκησης της Λέστερ αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές και δεν θα παραχωρήσουν τον Μαχρέζ με λιγότερα από 80.000.000 ευρώ.

Μένει να φανεί αν στις λίγες ώρες που απομένουν, μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος, οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία και ο 26χρονος Αλγερινός καταλήξει στο Etihad.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ