ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πάει για Νασρί η Σεβίλλη

Πάει για Νασρί η Σεβίλλη

Σύμφωνα με την "Equipe" η Σεβίλλη σκοπεύει να "κλέψει" την παράσταση στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου έχοντας στο στόχαστρο τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί.

Το μέλλον του Σαμίρ Νασρί στη Μάντσεστερ Σίτι που "χτίζει" ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν προδιαγράφεται με τους καλύτερους οιωνούς. Αν και πέρασε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ στη θέση του Νολίτο, ο 29χρονος Γάλλος δύσκολα θα βρει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Σύμφωνα με την "Equipe", η Σεβίλλη έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Σαμίρ Νασρί και προσπαθεί να κάνει την έκπληξη στις τελευταίες ώρες της τρέχουσας (θερινής) μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, οι "ροχιμπλάνκος" της Ανδαλουσίας δεν "παίζουν" μόνοι τους. Ενδιαφέρον για τον Γάλλο έχει εκδηλώσει και η Μπεσίκτας, ωστόσο το "βάρος" της Σεβίλλης είναι προφανώς μεγαλύτερο.

"Κλειδί" για το deal θα αποδειχθεί ο τεχνικός διευθυντής της κατόχου του Europa League, Μόντσι, o οποίος ανέκαθεν είχε προτίμηση στη γαλλική αγορά, ενώ φυσικά υπάρχει και η συγκατάθεση του προπονητή, Χόρχε Σαμπαόλι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ