ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Οι 3 μεταγραφικοί στόχοι του Γκουαρδιόλα

Οι 3 μεταγραφικοί στόχοι του Γκουαρδιόλα

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει διαμηνύσει στους διοικούντες την Μάντσεστερ Σίτι ότι χρειάζεται περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση, με τρεις top class ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο στόχαστρό του.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά ήδη οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το φετινό καλοκαίρι έφερε αρκετές ανακατατάξεις στους "πολίτες", με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ξόδεψαν περίπου 195.000.000 ευρώ για να καλύψουν την απαιτήσεις του Καταλανού τεχνικού, ο οποίος έχει ως αποστολή να φέρει το τρόπαιο του Champions League στο Μάντσεστερ.

Παρ' όλα αυτά, όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Γκουαρδιόλα διεμήνυσε στους ανθρώπους της Σίτι πως η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ώστε να μετατραπεί σε... dream team! Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της αγγλικής εφημερίδας " Mirror", πολύ ψηλά στη λίστα του Γκουαρδιόλα βρίσκονται οι Έκτορ Μπεγερίν και Λεονάρντο Μπονούτσι. Για τον Ισπανό μπακ της Άρσεναλ, ο Καταλανός είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα και 45.000.000 ευρώ για να τον κάνει "δικό" του.

Οι 3 μεταγραφικοί στόχοι του Γκουαρδιόλα

Παράλληλα, για τον Ιταλό αμυντικό της Γιουβέντους, οι "μπιανκονέρι" ζητούν 67.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Από εκεί και πέρα, στα ραντάρ του Πεπ βρίσκεται κι ο στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Οι Βεστφαλοί να απαιτούσαν περίπου 100.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αφήσουν ελεύθερο, όμως στο Μάντσεστερ θεωρούν πως μ' ένα ποσό κοντά στα 55-60.000.000 ευρώ μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι 3 μεταγραφικοί στόχοι του Γκουαρδιόλα

Ο Καταλανός θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή, αφού μετά την παραχώρηση του Βίλφριντ Μπονί στην Στόουκ, οι "πολίτες" έχουν μείνει μόνο με τους Σέρχιο Αγκουέρο και Κελέτσι Ιχεανάτσο για την κορυφή. Παράλληλα, με τον Βινσέντ Κομπάνι διαρκώς τραυματία και τον Νίκολας Οταμέντι σε μέτρια κατάσταση, ο Γκουαρδιόλα θέλει έναν ικανό αμυντικό στο πλευρό του Τζον Στόουνς. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι πρώτες επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους θα γίνουν τον προσεχή Ιανουάριο, επομένως δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ